Home
 
U bent verliefd op een woning? Wij op ons vak!

Herkent u dat? U bent al weken op zoek naar een ander huis, u bezoekt tientallen woningsites, leest elke krant en let op ieder Te Koop bord. Uiteindelijk zijn er een aantal die aan uw eisen voldoen. Vervolgens gaat u bij deze woningen kijken. En dan dat moment; JA, dat is hem! De woning van uw dromen, de sfeer is goed, de ruimte perfect en u ziet uzelf er al helemaal wonen.

Dat is zo een onbeschrijfelijk gevoel, vreugde, blijdschap maar ook heel veel twijfel. Hoe nu verder? Wat kunnen we nu verwachten? Is de vraagprijs reƫel? Allemaal vragen waar u op dat moment de antwoorden niet op weet.

Dat is precies de reden waarom wij zijn gestart als aankoopmakelaar, u bent verliefd op uw woning, en wij op ons vak, aankoopmakelaar.
woning huis Te Koop woningen wonen vraagprijs aankoopmakelaar kopen aankooptraject bezichtiging onderhandeling notaris
Een woning kopen is voor veel mensen een bijzondere gebeurtenis waarbij emoties een grote rol spelen. Door deze emoties wordt de realiteit nog wel eens uit het oog verloren. Hierdoor kunnen er overhaaste en ongegronde beslissingen genomen worden. Wij helpen u graag het gehele aankooptraject te doorlopen, van de bezichtiging tot de onderhandeling, en van de onderhandeling tot het tekenen van de contracten bij de notaris. Zo kunt u fijn op uw roze verhuiswolk blijven zitten, en voorkomen wij dat u teveel betaalt.

Wij hopen u te mogen helpen bij deze belangrijke periode in uw leven.

Met vriendelijke groet,

Raymond de Vries, aankoopmakelaar